Studentermedhjælper til kommunikation og marketing

Studiejob
Sidst opdateret 26-04-2024
Ansøgningsfrist: 25-04-2024
Ansættelse: 25-04-2024

Vil du være med til at styrke den grønne omstilling i Sønderborg?

ProjectZeros studentermedhjælper flytter til København, og vi søger derfor hendes afløser. Vi er en lille kommunikationsenhed på 2 fuldtidsansatte og en studentermedhjælper, der håndterer alt fra helt almindelig kommunikation til events, pressebesøg og præsentationer, og vores studentermedhjælper skal derfor være frisk på at lave lidt af hvert.
 
Din hovedopgave bliver dog at levere indhold til vores digitale medier samt arbejde med digitale medier som et marketingredskab. I 2023 fik vi en ny kommunikationsstrategi, der blandt andet betyder, at vi har oprustet vores indsats på sociale medier. Det gælder både organisk og paid. Du kommer også til at samarbejde med det bureau, vi har til at hjælpe os med dele af den digitale markedsføring. Vi har et bureau til at hjælpe os med dele af det, og derudover spiller studentermedhjælperen en vigtig rolle.
 
Vi lægger vægt på, at du:
Brænder for at arbejde med sociale medier – og helt naturligt følger med i, hvad der rører sig
Kan arbejde selvstændigt og struktureret
Er god til at komme med ideer
Kan lave gode tekster uden stave- og slåfejl
Har erhvervserfaring med sociale medier 
Har grafisk sans
Kan arbejde med foto/video
Vi kan ikke være lige gode til alt, så tøv ikke med at søge stillingen, selv om der er et enkelt kriterie eller to, du ikke opfylder.
Om ProjectZero 
ProjectZero er et offentligt privat partnerskab, der siden 2007 har arbejdet for, at Sønderborgområdets energisystem bliver CO2-neutralt i 2029. Indsatsen drives, faciliteres og koordineres af ProjectZero kontoret, men det er vores mange stakeholders – herunder virksomheder, forsyningsselskaber, kommunen og borgerne, der i fællesskab har nedbragt områdets CO2 udledning med 400.000 tons om året.
 
Det praktiske
Stillingen er på cirka 15 timer ugentlig og ønskes besat pr. 1. maj 2024. Du er velkommen til at kontakte kommunikationschef Malene Lemann 21 65 82 09 for yderligere oplysninger. 

Ansøgning med CV sendes til mle@projectzero.dk - Vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at søge.
 
 
 
 
 
 

ProjectZero A/S

Type:
Studiejob
Lokation:
Sønderborg
Ansøgningsfrist:
25-04-2024
Ansættelse:
25-04-2024
Stillingstype:
Multimediedesigner
Designteknolog
Web Development
Markedsføringsøkonom
International Sales & Marketing
Design & Business
Del annoncen