Studiejob: web-supporter til Esbjerg og Grindsted Sygehus

Studiejob
Sidst opdateret 04-03-2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Hurtigst muligt

Studiejob: web-supporter til Esbjerg og Grindsted Sygehus

 

Vil du være en del af en spændende og dynamisk hverdag, på en af områdets mest markante arbejdspladser? Og vil du som have relevant erhvervserfaring gennem support af  Esbjerg og Grindsted sygehus` hjemmeside 

 

Det har du mulighed for nu, da sygehuset søger en studentermedhjælper i nogle måneder til at varetage support af vores hjemmeside.  Vores dygtige web-koordinator har fået nyt job og vi har brug for en kompetent studentermedhjælper i perioden marts-april, indtil en ny web-koordinator er ansat, til varetage løbende support opgaver på vores hjemmeside, samt andre digitale opgaver. For den rigtige kunne der evt. være mulighed for praktikplads fra august 2023.

 

Du bliver en del af vores samlede kommunikationsafdeling, som tager sig af hele paletten af kommunikationsopgaver og mestrer både at være rådgivende og udførende. Vi arbejder med pressehåndtering, video, grafik, foto, nyhedsbreve, web, events og SoMe. 

Du får en unik mulighed for at få erfaringer med hjemmeside drift og et indblik i den digitale hverdag og et fagligt netværk på en af områdets største arbejdspladser. Vores hjemmeside  svs.dk har 4500-6000 besøgende hver dag.

 

Din rolle bliver at

* Vedligeholde, opdatere, redigere, fejlfinde, optimere og udvikle hjemmesiden (Umbraco)

 

Du må gerne have erfaring med eller kendskab til  (men det er ikke et krav):

*Umbraco eller lignende CMS system.

* Erfaring med brug af webstatistik

*  Fordel hvis du har erfaring/ forståelse for kodning, Office pakken, Adobe pakken inkl. grafiske elementer m.m.

 

Om dig;
Du er tillidsvækkende, og trives med en opsøgende rolle, hvor det er din opgave at sætte det digitale på dagsordenen. Du kan løse supportopgaver i dialog med de mange kollegaer på sygehuset og opsøge viden og inspiration hos andre kollegaer. 

 

Ansøgningsfrist tiltrædelse
Vi har brug for dig fra 1/3 og 2-3 måneder frem, evt med oplæring i slutningen af februar. Send din ansøgning og/eller CV senest hurtigst muligt og senest den 20/2 ti Ulrich Jensen på email  uje@rsyd.dk. tlf. Du er også velkommen til at søge yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte sekretariats –og kommunikationschef Ulrich Jensen på 2920 1111.

 

Løn – og ansættelsesforhold
Jobbet er på 12-15 timer ugentligt, alt efter aktuelt behov – de aftaler vi løbende. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Din fysiske placering vil være på Esbjerg Sygehus med mulighed for periodevist hjemmearbejde. 

ESBJERG GRINDSTED SYGEHUS

Type:
Studiejob
Lokation:
Esbjerg
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Multimediedesigner
Web Development
Del annoncen