Studiejob i Norsea Denmarks IT-afdeling

Studiejob
Sidst opdateret 22-11-2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet
Ansættelse: Hurtigst muligt

Studiejob i Norsea Denmarks IT-afdeling


Hvis du vil være en del af en spændende digitaliseringsproces i en international virksomhed i energisektoren, så er studiejobbet ved NorSea Denmark et godt bud.


Til vores kontorer i House of Offshore Innovation på Kanalen 1 søger vi en datamatikerstuderende eller lignende, som har lyst til at arbejde hos os parallelt med studierne.


Opgaverne vil hovedsageligt bestå af support til dine kollegaer på kontoret. Vi arbejder i et Microsoft-miljø, så det vil være en fordel, hvis du i forvejen kender til Windows 10 og Office 365-programmer på supportniveau.


Vi søger en selvstændig og lærenem kollega, som møder på arbejde med godt humør, også når vi har travlt. Du skal forvente en ugentlig arbejdstid på 8-15 timer, fortrinsvist indenfor kontorets arbejdstid, som er fra klokken 8.00 til 16.00. Du skal samtidig kunne begå dig på engelsk, da du vil få IT-kollegaer i udlandet.

Vi tilbyder et job i en spændende international virksomhed, der anser medarbejderen for vores mest værdifulde aktiv. Virksomheden styres af stærke forretningsværdier, som betyder, at vi alle bestræber os på at være hjælpsomme, tage ansvar, agere åbent og engageret med kommercielt fokus – globalt og lokalt.
Tiltrædelse snarest muligt.


Ansøgning
Er du interesseret? Kontakt Kenneth Hansen, VP Finance & Property, Kenneth.hansen@norseagroup.com eller hvis du har spørgsmål til stillingen.


Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.

Bilag
1Stillingsopslag - Student Assistance IT.pdf
78.684kb
Download

NorSea

Type:
Studiejob
Lokation:
Esbjerg
Ansøgningsfrist:
Ikke angivet
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Datamatiker
Software Development
Del annoncen